Festival național: Copilăria - un univers magic (Slatina)

Publicat în 27. 08. 2012 de Ortansa Frantescu - Olt, COLEGIUL NATIONAL VOCATIONAL NICOLAE TITULESCU SLATINA

Colegiul Naţional  Vocaţional „ Nicolae Titulescu”, Slatina, din judeţul Olt vă invită să vă alăturaţi echipei festivalului naţional „Copilăria – un univers magic” , ediţia a II –a, care va avea loc pe 1 iunie 2013, adresat elevilor din clasele V- XII.

Acest festival reprezintă o ocazie excelentă pentru elevi de a-şi lăsa imaginaţia şi propriile trăiri să se exteriorizeze, materializându-se în eseuri, creaţii plastice şi artistice, dezvoltându-le gustul pentru frumos, spiritul autocritic şi asigurând conştientizarea importanţei perioadei pe care o trăiesc în formarea personalităţii şi a viziunii asupra vieţii.

Festivalul are 3 secţiuni : 1. Concurs de eseuri în limbile română, franceză şi engleză cu tema « Copilăria – univers magic », 2. Expoziţie de creaţii plastice şi fotografii pe aceeaşi temă, 3. Spectacol literar - artistic respectând aceeaşi temă .


NU SE PERECEPE NICIO TAXĂ DE PARTICIPARE SAU DE ÎNSCRIERE.

Persoanele interesate să se alăture echipei noastre vor lua legătura cu prof. Franţescu Ortansa: frantescu_ortansa@yahoo.fr pentru semnarea acordului de parteneriat între instituţiile implicate.
Termen de trimitere a mailurilor de solicitare de participare este 5 septembrie 2012.

REGULAMENT: participarea poate fi şi indirectă la secţiune eseuri şi expoziţie
- Eseurile nu vor depăşi o pagină A4 şi vor respecta tematica. În partea  dreaptă sus se vor preciza pentru fiecare eseu numele şi prenumele elevului, al profesorului îndrumător, şcoala de provenienţă. Fiecare şcoală poate participa cu maxim 10 eseuri.
- Compoziţiile plastice vor fi realizate într-o tehnică de lucru la alegere respectând tematica indicată. Pe fiecare lucrare, în colţul din dreapta jos, se vor specifica titlul lucrării, numele şi prenumele elevului, clasa, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, şcoala, localitatea. Fiecare şcoală poate participa cu maxim 10 lucrări .
- Spectacolul poate conţine momente muzicale, poetice, teatrale, coregrafice etc
 

Poate fi considerata o noua oportunitate si un concurs interesant.Multi elevi din judet si Bucuresti au participat deja in prima sesiune.Merita.

Valentina Onila acum 749 zile

Da. Am postat pe diverse siteuri pentru a coopta cat mai multi parteneri din tara ca sa il facem national. Sper ca echipa noastra sa devina in curand si mai numeroasa. Multumesc pentru sustinere.

Ortansa Frantescu acum 749 zile

Felicitari pentru initiativa! Daca ne acceptati, ne alaturam si noi (Braila).

Giorgiana Ioan acum 748 zile

Felicitari! Mi-ar fi placut sa ma pot alatura si eu echipei dvs., insa elevii mei sunt mai mici (I-IV). Intentionez si eu sa demarez un proiect educational din toamna. Sper sa realizez ceva frumos!

Adriana-Cristina Radoi acum 748 zile

Pentru Adriana Rado. iPuteti sa va inscrieti si sa participati. Veti avea astfel posibilitatea sa incheiati un acord de parteneriat cu noi, elevii vor primii diplome cu titulatura : premiu special iar anul viitor promitem sa il facem pentru clasele I - XII. Ce spuneti?
Ortansa

Ortansa Frantescu acum 748 zile

As fi foarte incantata! Multumesc!

Adriana-Cristina Radoi acum 748 zile

Felicitari si mult succes !Ca si d-na Adriana Radoi,mi-ar placea si mie sa particip si sa inchei un parteneriat cu scoala dvs.,desi elevii mei sunt in clasa aIII-a.Maria Simion,Albesti-Botosani

Maria Simion acum 748 zile

Ok.Astept mailul dumneavoastra cu datele urmatoare pt a completa caordul de parteneriat: Numele si adresa scolii, nr de tel si fax ale scolii, numele directoruluii si coordonatorulul festivalului la nivelul scolii dumneavoastra. O zi placuta. Ortansa

Ortansa Frantescu acum 747 zile

adresa mea de mail> frantescu_ortansa@yahoo.fr

Ortansa Frantescu acum 747 zile

Sunt incantata de initiativa si doresc sa colaboram .Si eu intentionez un simpozion national cu participare internationala cat de curand si ...mai multi succes garantat.

Minodora Petrisor acum 747 zile

Felicitari. Dorim sa participam.

Cristina Rosu acum 747 zile

Dorim sa participam si noi.Am trimis deja datele pe mail.Mult succes1

Carmen Balaban acum 741 zile

Am citit abia acum mesajul si constat ca e prea tarziu pentru preinscriere. Imi pare rau. Felicitari pentru initiativa.

Iulia Samson acum 737 zile

Am prelungit inscrierile pana pe 23 septembrie. Dac mai sunteti interesata va rog sa ma contactati pe mail. Va asteptam sa va alaturati echipei noastre.
Ortansa

Ortansa Frantescu acum 736 zile

Scoala cu clasele I-VIII ,,George Enescu" Navodari, judetul Constanta.
Daca se poate, am dori sa ne inscriem si noi.

Leila Ali acum 736 zile

Puteti sa va inscrieti. Astept datele urmatoare pe mail> Numele, adresa, tel si faxul scoliii, numele directorului, a coordonatorului la nivel de scoala a proiectului si adresa de mail a persoanei de contact.

Ortansa Frantescu acum 736 zile

As dori sa particip la aceasta actiune dar nu stiu detalii. Am inteles citind mesajele ca pot participa si elevi de clasele I-IV, dar nu stiu cum vom face sa trimitem lucrarile. Trebuie sa participam la toate sectiunile? Scoala mea este din judetul Brasov. Se mai poate sa ne inscriem sau sunt deja inscrise 3 scoli?

Daniela Iosim acum 732 zile

Acelaşi eseu trebuie sa fie în limbile română,engleză şi franceză?Cum se vor trimite lucrările?

Laura Carp acum 732 zile

Eseurile sunt doar intr-o limba la alegere. Nu este obligatoriu sa va inscrieti la toate sectiunile si nici sa incheiati un acord de parteneriat cu noi. PUteti sa va inscrieti pur si simplu pana pe 20 mai 2013 la orice sectiune doriti, Cei care au semnat un acord de parteneriat cu noi au avantajul ca vpr primi documentele proiectului care sunt utile si scoliilor pt portofoliul institutiei si cel personal. Pt orice alte detalii contcatati-ma pe mail frantescu_ortansa@yahoo.fr . Va multumesc.
pt Daniela Iosim - avem inscrise 2 scoli din Brasov, daca vreti sa semnati parteneriat cu noi astept pe mail datele scolii> adresa, mail,site, tel, fax, nume director si nume coordonator, mail persoana de contact
O seara placuta.

Ortansa Frantescu acum 732 zile

Lucrarile se trimit prin posta pe adresa cum este precizat incorpul anuntului, in partea de sus a paginii.

Ortansa Frantescu acum 732 zile

Pot fi 10 eseuri pentru fiecare sectiune romana, engleza, franceza sau in total ....doar 10 .Multumesc pentru informatie.

Minodora Petrisor acum 729 zile